Nonacne

Tuote on tarkoitettu niille, jotka haluavat saada pysyviä ja näkyviä tuloksia kamppailussa aknea vastaan!


Nonacne dla mężczyzn Mange personer, som har stolet på Nonacne supplement, har fået tilfredsstillende resultater. Produktet er universelt, og kan bruges af både kvinder og mænd i enhver alder. Acne hos unge eller acne hos personer over 30 år er det samme for Nonacne, da dette supplement kan fjerne enhver form for inflammatorisk ændring i huden, som er forårsaget af acne

Mikä erottaa nonacne-tuotteen muista?

  • tuotteella on sekä aktiivinen että ennalta ehkäisevä vaikutus – se poistaa jo olemassa olevat finnit ja ehkäisee uusien ihovaurioiden syntymistä,
  • se auttaa hävittämään rakkuloita, punotuksia, mustapäitä ja muita ihon tulehtumien aiheuttamia kauneusvirheitä,
  • se torjuu tehokkaasti hormonaalisten muutosten aiheuttamaa aknea,
  • se takaa puhtaan, terveen ihon ja parantaa kasvojen ihon tilaa,
  • se vaikuttaa terveytesi kannalta täysin turvallisesti,
  • se koostuu ainutlaatuisista ainesosista, joiden yhdistelmää ei ole vielä koskaan ennen sisällytetty toiseen aknea torjuvaan tuotteeseen!

Kun puhe kerran on ainesosista, mainittakoon, että nonacneen on valittu niistä tehokkaimmat


Nonacne dla kobiet Tuotteen ainesosat on valittu siten, että vaikuttaessaan yhdessä ne ratkaisevat akneisen ihon ongelmat kokonaisvaltaisesti. Jokaisella ainesosalla on tietty tehtävä suoritettavanaan ja yhdessä ne pystyvät ehkäisemään tulehduksien aiheuttamat ihovauriot pysyvästi ja tehokkaasti! Ainutlaatuiseen koostumukseen kuuluvat seuraavat ainesosat: puna-apila, nokkoslehtiuute, sarsaparilla, rypäleensiemenuute, sinkki, lykopeeni, kupari sekä seuraavat vitamiinit: C-, A-, E-, B5- ja B6-vitamiini.

Millaisia etuja nonacnen ainesosilla on?

Puna-apila on useiden arvokkaiden alkuaineiden lähde ja yksi kansanparantajien käyttämistä perushoitoaineista. Puna-apilassa on paljon daidtseiinia, genisteiiniä ja formononetiinia, salisyylihappoa, koliinisalisylaattia, metyyliä, kalsiumia, kaliumia, sinkkiä, fosforia, molybdeenia, B-3-, C- ja E-vitamiineja sekä beetakaroteenia. Se sisältää isoflavoneja ja toimii estrogeenina – se korjaa hormonipuutetta, joka aiheuttaa aknea. Lisäksi se on tehokas antioksidantti, joka puhdistaa kehon ylimääräisistä toksiineista. jest silnym przeciwutleniaczem, który oczyszcza organizm z nadmiaru toksyn.

Sarsaparilla on syötäväksi kasvatettujen kasvien juurista saatu yrtti. Sen käyttö aloitettiin Etelä-Amerikassa ja Aasiassa. Näihin päiviin saakka sarsaparilla on kyseisissä maanosissa ihotautien luonnollinen, perustavanlaatuinen hoitoaine. Kyseisen yrtin tehokkuus on vahvistettu kliinisissä tutkimuksissa – se toimii bakteereja ja sieniä ehkäisevästi ja poistaa tehokkaasti aknea. Se vähentää myös ihon tulehduksia ja sisältää runsaasti arvokkaita mineraaleja, mm. rautaa, sinkkiä, kuparia, jodia, mangaania, piitä sekä C-, A-, B- ja D-vitamiineja.

Rypäleensiemenuute sisältää E-vitamiinia, flavonoideja ja linolihappoa, mikä auttaa suojaamaan kollageenia ja elastiinia soluissa. Linolihappo pehmentää ja tasoittaa ihoa, minkä ansiosta ihosta tulee terveellinen ja rypytön. Rypäleensiemenet sisältävät OPC:tä, jossa on runsaasti vapaita radikaaleja kehossa neutraloivia ja vanhenemisprosessia ehkäiseviä antioksidantteja. Lisäksi OPC voi ehkäistä tehokkaasti finnien syntymistä ja auttaa pitämään ihon terveenä.

Nokkoslehtiuute sisältää laboratoriossa vahvistettuja tulehduksia ehkäiseviä ja bakteereja torjuvia ominaisuuksia. Sillä on voimakas antioksidanttivaikutus, joka puhdistaa ja neutraloi vapaita radikaaleja. Nokkonen estää tulehduksellisten COX-2-prostaglandiinien vapautumista, bakteerien kehittymistä ja vaikuttaa myönteisesti ihosairauksiin, mukaan lukien akneen. Bakteereja torjuva aktiivisuus torjuu sekä gram-positiivisia että gram-negatiivisia bakteereja, mukaan lukien E.Colia.

C-vitamiini on keskeisessä osassa ihon uudistumisprosessissa. Tutkimukset ovat vahvistaneet, että C-vitamiini pystyy vähentämään aknen jättämiin arpiin ja akneen itseensä liittyvää ärsytystä ja punoitusta. Se auttaa uusiutumisessa myös vaurioitunutta kollageenia, joka vastaa ihon elastisuudesta. C-vitamiini on antioksidanttien lähde, joka heikentää vapaiden radikaalien vaikutusta.