UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Nonacne-kapselit

Onko nonacne turvallinen terveydelleni?

Kyllä. Nonacne on terveydelle täysin turvallinen eikä sen käytöllä ole mitään sivuvaikutuksia. Miksikö? Siksi, että tämä ravintolisä perustuu yksinomaan luonnollisiin ainesosiin, joita käytetään yleisesti kansanparannuksessa ja jotka eivät vaikuta millään kielteisellä tavalla kehoon.

Millaisia ainesosia nonacne sisältää?

Nonacnen resepti perustuu luonnollisiin ainesosiin, jotka on valittu siten, että ne auttavat tehokkaasti aknen hoitamisessa. Ravintolisän koostumuksesta löytyvät mm. puna-apila, sarsaparilla, rypälesiemenuute, nokkoslehtiuute, C-, E-, A-, B5- ja B6-vitamiinit sekä sinkki. Kaikki nämä ainesosat toimivat kokonaisvaltaisesti taistelussa tulehduksen aiheuttamia ihovaurioita vastaan.

Onko nonacne-ravintolisä oikeasti tehokas?

Nonacne on täysin innovatiivinen tuote, jonka tehokkuuden ovat vahvistaneet asiakkailtamme saamamme myönteiset mielipiteet. Nonacne voi vaikuttaa eri tavalla erilaisiin akneisiin ihoihin – näin ollen tietyt vaikutukset ovat saavutettavissa nopeammin ja toiset vasta pidemmän ajanjakson jälkeen. Nonacnen ylivertainen etu on kuitenkin se, että tämä ravintolisä auttaa taistelussa erityyppisiä akneja vastaan, niin bakteerien kuin hormonienkin aiheuttamaa aknea, mikä erottaa sen huomattavissa määrin muista samankaltaisista tuotteista.

Miten nonacnea on käytettävä?

Nonacne-kapseli on otettava 2 kertaa päivässä, mieluiten kerran aamulla ja kerran illalla.

Asiakaspalvelu

Miten voin tehdä tilauksen?

Tehdäkseksi tilauksen valitse kappalemäärä, toimitustapa sekä maksutapa ja täytä osoitekaavake. Tilauksen voit tehdä täällä.

Millä tavoin tuotteet lähetetään?

Tuotteen lähetys tapahtuu 48 tunnin kuluessa tilauksen jättämisestä. Tuotteiden toimitusaika asiakkallee on 2–10 päivää (lähetysaika voi olla pitempi kansainvälisten lähetysten kohdalla). Kuriirilähetykset tulevat perille 1–2 päivän kuluessa. Arvostamme asiakkaittemme yksityisyyttä – tuotteet on pakattu niin, että kukaan sinun lisäksesi ei saa tietää, mitä pakkauksen sisällä on.

Toimitetaanko tilauksia ulkomaille?

Kyllä. Toimitamme tilauksia Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan.

Minkäsuuruiset ovat toimituskulut?

Puolan postin kautta lähetetyt priority-lähetykset toimitetaan maksutta. Kuriirilähetyksistä on maksettava 30 zlotyn suuruinen lisämaksu.

Millä tavoin voin maksaa tilauksesta?

Tilauksen voi maksaa pankkisiirrolla, sähköisellä tilisiirrolla, maksukortilla, PayPal-maksujärjestelmällä tai postiennakolla.

Ovatko rahani turvassa?

Kyllä. Sähköisen asioinnin turvallisuudesta vastaavat DotPay-yritys (sähköiset tilisiirrot) ja PayPal-yritys (maksukortit).